Lajmet e fundit!

Sabri Fejzullahu publikon këngën e re

Sabri Fejzullahu e ka publikuar projektin e ri muzikor.

Këngëtari Sabri Fejzullahu e ka publikuar këngën e tij më të re me titull ‘Zemrën gurë’

Ky projekt muzikor vjen i realizuar edhe në anën vizuele, pra me videoklip. Për tekstin e këngës është kujdesur Kreshnik Avdiu ndërsa me orkestrim është marrë Drinor Berisha.

Ndryshe Sabiu po vazhdon të jetë tejet aktiv dhe shumë energjik, ai krahas punës për projekte të reja po merr pjesë edhe në mbrëmje të ndryshme muzikore në të cilat ftohet për të performuar./Lajmi.net/