Lajmet e fundit!

S4MM gati për albumin e ri

Reperi nga Tetova, S4MM është duke bërë gati albumin e tij, ai është duke xhiruar spotin e tij të 7-të për brenda 4 ditëve.

S4MM prej shumë kohësh ka paralajmruar albumin e tij e duket se reperi shumë shpejt do të sjell atë për fansat e tij

Ai gjatë këtyre ditëve është duke punuar fuqishëm që t’i gëzoj fansat e të sjell projekte sa më shpejtë.

Mbetet të presim dhe të shohim me çfarë do të na vijë ai.