Lajmet e fundit!

‘Rambo 5’ së shpejti vjen në ekran

Sylvester Stallone është rikthyer në aksion. Filmi shumë i dashur për të gjithë “Rambo 5”, ka publikuar trailerin e tij.

“Gjithë këto vite kam ruajtur sekretet e mia, por erdhi momenti për t’u përballur me të kaluarën. Dhe nëse vijnë të më kërkojnë… do të gjejnë vdekjen”– thotë Stallone në film.

“Rambo 5” do të dalë në kinematë amerikane më 20 Shtator.