Kerko në kategorit tjera

Kuriozitet

Bebja që duket si kukull e plastikës

Një vajzë e vogël, e cila ka lindur me kokën plotë me flokë, zakonisht ngatërrohet me kukull porcelani, teksa del në rrugë me të ëmën, për shkak të flokëve dhe lëkurës së bardhë e të…

Cili është gabimi në këtë fotografi

Shumë njerëzve ju pëlqen të harxhojnë disa kohë, duke zgjidhur enigma të vështira ose duke gjetur gabime në foto. Ndonjëherë nuk është me të vërtetë e lehtë të vërehen detajet më të vogla…

Foshnja që lindi me flokë të gjata

Kur Artur Patel lindi, ai kishte pothuajse të gjithë kokën të mbuluar me flokë të trashë. Tani 21 muaj dhe flokët e tij nuk ndalojnë së rrituri. Përderisa fëmijët e tjerë përjetojnë…

Zbulohen shenja jete në Mars

NASA zbuloi të mërkurën “sasi të jashtëzakonshme të metanit në ajrin e planetit Mars” në atë që potencialisht mund të ishte një shenjë jete në Planetin e Kuq”, njoftoi New York Times…

Vendet ku mund të martohesh si mbret

Dasma juaj është një nga ditët më të rëndësishme të jetës dhe kujtimet e fotografitë do zgjasin një jetë të tërë.   Pra, i kaloni opsionet lokale dhe martohuni si mbret në disa nga vendet…

Gruaja me gjoksin më të madh

Halli i madh e ka gjetur një grua, gjoksi i së cilës vetëm rritet, ndërsa mjekët nuk i japin dot një zgjidhje problemit të saj. Lamphrai Sriuan vuri re se kraharori po i dhimte rreth tre…