Kerko në kategorit tjera

Ekonomia

Në Mitrovicë nuk punohet të dielave

Ka disa muaj që në Mitrovicën e Jugut është ndaluar puna gjatë së dielës Po shikojnë nga jashtë bizhuteritë e këtij dyqani. E në fakt kjo është e vetmja gjë që munden të bëjnë këtë të…

620 milionë euro për paga dhe mëditje

Shpenzimet e parasë së shtetit në vitin 2019 janë rritur për 274 milionë euro, por sipas njohësve të ekonomisë pothuajse shumica e organizatave buxhetore nuk po analizojnë efektet e tyre dhe…

Kaq miliona euro dëme në Ulqin

Ministrja pa portofol në Qeverinë e Malit të Zi, Marija Vuçinoviq qëndroi për vizitë zyrtare në Ulqin ku u takua me Kryetarin e Ulqinit Loro Nrekiq, dhe bashkëpunëtorët e tij. Nrekiq foli…

ShBA ndan miliona euro për Kosovën

Presidenti Hashim Thaçi dhe Drejtoresha e misionit të USAID-it në Kosovë Lisa Magno nënshkruan sot një amendament në marrëveshjen dypalëshe për bashkëpunim zhvillimor në mes të…

Rriten të hyrat nga diaspora

Trendi i dërgesave të parave nga diaspora kosovare apo remitencave ka shënuar rritje viteve të fundit. Paratë e mërgimtarëve dërguar në Kosovë, vitin e kaluar kanë tejkaluar vlerën…