Kerko në kategorit tjera

Bujqësi

Taksa godet bujqit

Industria e miellit në Kosovë po ballafaqohet me mungesë të madhe të rezervave të gruri që nevojiten për prodhimin e miellit. Edhe pse ky produkt aktualisht gjendet në sasi të mjaftueshme në…

Vjen lajmi i madh për grantet e fermerëve

Zëvendësministri i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR), Mevludin Krasniqi ka bërë të ditur sot se është nënshkruar Programi për Bujqësi dhe Zhvillim Rural-PBZHR…